MCN Marketing Communicatie Nederland verstuurt spookfactuur

Het bedrijf MCN Marketing Communicatie Nederland uit Emmen verstuurt een spookfactuur voor diensten die ze niet geleverd hebben. Het gaat om Zoekmachine-optimalisatie (SEO).

De factuur is erg agressief opgesteld. Normaal dan staat er op een spookfactuur nog wel in kleine letters dat het een aanbieding betreft, maar het bedrijf MCN maakt het wel erg bont, dit bedrijf stuurt gewoon een factuur. Zorg wel dat je allert bent op deze factuur, want hij zou zo maar eens door je administratie kunnen glippen.

Update 10-12-2012 / 16:28u:
Emerce.nl meldt inmiddels dit bericht ook op hun website. Een bronvermelding i.p.v. alleen een snelle rip van de factuurfoto was alleen wel zo netjes geweest.

Foto van adres:

Als je het adres gaat opzoeken kom je uit bij een een meubelzaak met daarboven een aantal appartementen. Het is niet bekend of het bedrijf MCN een vals adres gebruikt of dat het adres een van de appartementen betreft.

Bedrijfsinformatie:
MCN Marketing Communicatie Nederland

Update – 3 januari 2013: Adres blijkt ongeldig
Zie hier de actuele informatie m.b.t. MCN Marketing Communicatie Nederland

Tel: 084-0038105
Fax: 084-0037885
KvK: 56066899
BTW nr: NL325327415B01

Beschrijving factuur:
Op de factuur (groen van kleur) staat dat een bedrag van € 361,79 overgemaakt moet worden naar het rekeningnummer ING 7339976 T.n.v. MCN o.v.v. een factuurnummer.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) € 299,00
Lokale marketing via internet
Conversie-optimalisatie
Contentanalyse
Google Adwords (SEA)

Wat te doen:
Het heeft geen zin om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf, je krijgt dan de voicemail (XOIP). Je zou eventueel een aangetekende brief naar het bedrijf kunnen sturen waarbij je een overeenkomst opvraagt, het bedrijf moet namelijk kunnen aantonen dat ze deze met je hebben (dit is een algemeen advies dat FraudeHelpdesk.nl altijd geeft), zet onder deze brief NOOIT je handtekening, het bedrijf zou dit kunnen misbruiken. Je kunt de factuur ook gewoon door de papierversnipperaar doen, zolang je hem maar NIET betaald.


66 Reacties op MCN Marketing Communicatie Nederland verstuurt spookfactuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*