bHosted 2.0 Server platform

bHosted is achter de schermen druk bezig een compleet nieuw platform op te zetten met nieuwe Dell apparatuur die is aangekocht.

We gaan hier Cloudlinux OS op draaien met Directadmin, zodat de klant nog meer controle heeft over zijn eigen webhosting pakket.

Dit nieuwe server platform zal bestaan uit 4x PowerEdge FX2 Architecture servers waar virtualisatie software op zal worden gedraaid. Daar bovenop komt Cloudlinux OS  te draaien met het Directadmin controle paneel. Dit zorg ervoor dat we enorm snel kunnen schakelen mocht er een hardware probleem zijn met een server of als er meer belasting is op de virtuele CloudLinux OS-server dan normaal. Er is dan de mogelijkheid om een virtuele server zonder onderbreking te migreren naar een andere fysieke server.

Aan de FX2 servers werd een Dell compellent SC4020 All-In-One Array gekoppeld, welke vooral gevuld is met SSD-disks. Dit zal voor een enorme snelheid verbetering gaan zorgen met deze nieuwe systemen. De FX2 servers en de SC4020 schijf array wordt aan elkaar gekoppeld met 2 10Gbit verbindingen.

Er zal volgende week begonnen worden met het plaatsen van de hardware in een nieuwe 19 inch rack in het Datacentrum. Daarna zal de installatie van de nieuwe servers volgen.

Blijf deze blog volgen met nieuwe updates en wanneer we definitief klanten gaan overzetten. Je krijgt hier persoonlijk bericht over wanneer je account aan de beurt is.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*