Heeft u al uw eigen .amsterdam domein?

Sinds 1 september is het registreren van een .amsterdam voor iedereen mogelijk. Het is naast het vertrouwde .nl een nieuwe mogelijkheid om online gevonden te worden.

Introductie van .amsterdam onderdeel van een trend

De introductie van .amsterdam maakt onderdeel uit van een wereldwijde trend.  Andere wereldsteden zoals Londen, New York en Berlijn gingen Amsterdam voor met een eigen domeinnaam. De nieuwe extensies bieden ruimte aan economische groei en een oplossing voor de schaarste aan domeinnamen in de bestaande extensies.

Voordelen van een .amsterdam

Waarom .amsterdam een mooie keuze is:

  • Met een .amsterdam domein vergroot je je kans op betere zoekresultaten. Hoe meer Amsterdamse merken, bedrijven en consumenten de .amsterdam domeinen gebruiken, hoe sneller jij wordt gevonden op het web. Je zoekt zelf bij een verstopte wc toch ook niet op ‘loodgieter nederland’?
  • Je herkent het vast wel: die glimlach als je in het buitenland vertelt dat je uit Amsterdam komt. Wereldwijd is Amsterdam immers een sterker ‘merk’ dan Nederland. Met een .amsterdam domein onderscheid je jezelf in Nederland en val je op in de rest van de wereld.
  • De komst van het .amsterdam domein biedt ruimte voor eindeloos veel nieuwe domeinnamen. Dit betekent meer kansen op de markt: alles kan weer. Nu is het moment om de domeinnaam die bij .nl of .com al bezet was, te claimen met een .amsterdam domein.

Bij Bhosted.nl heeft u al een .amsterdam domeinnaam voor maar 35 euro per jaar (excl BTW). Dus wacht niet langer en klik hier om je unieke .amsterdam domein vast te leggen en zo nog beter / sneller gevonden te worden op het internet.

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*