We willen allemaal mooi zijn op social media!

De titel van dit onderwerp is wellicht een beetje misleidend maar toch ook waar. We willen allemaal het beste laten zien van ons zelf op social media en daar hoort een mooi profiel ook bij.

webhosting

In de loop der jaren zijn omslag foto’s op Facebook, Twitter en alle andere kanalen meerdere keren verandert. Voor een bedrijf betekent dit dat men iedere keer weer designs zal moeten aanpassen zodat de gewenste uitstraling van de organisatie op peil blijft. Een omslag foto of achtergrond is een verlengde van de website en zal er eigenlijk net zo professioneel uit moeten zien als de website.

Indien je als bedrijf toch zou kiezen voor een andere ‘look & feel’ dan is het van belang dat je wel goed nadenkt over de uitstraling en op social media. De bezoeker van jouw pagina zal wel moeten begrijpen wat het doel is van het bedrijf en deze zal ook de meerwaarde moeten inzien van de pagina. Dit heet de zogenaamde ‘Need-to- follow’ en is enorm belangrijk om meer volgers te genereren voor jouw product of dienst.

We hebben voor dit jaar een handige sheet gevonden waarin alle afmetingen staan vermeld voor diverse social media kanalen. Dit scheelt je weer veel zoekwerk en helpt je snel aan die strakke pagina!

 

Bron: Dutchcowboys.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*