Google glass is opnieuw in de verkoop gegaan

Google glass is een bril waar een mobiel in zit. Je kunt er foto’s mee maken, muziek op afspelen, filmen, gebruiken als navigatie en nog veel meer. Jammer genoeg is de verkoop nu alleen nog gericht op de Amerikaanse markt en is hij nog niet te koop in Nederland.

Wil jij een Google glass? Dan kun je alvast gaan sparen want hij kost nu 1500 dollar. Deze slimme bril doet wat jij zegt, dus als je aan je glass vraagt hoe laat je moet vertrekken van huis om op tijd aan te komen op jouw bestemming geeft hij je antwoordt door het in beeld te laten verschijnen. Deze bril onthoudt namelijk waar je heen moet, wat je interesses enz. Ook kun je er je mail, sms, Facebook en Twitter op checken.

Je kunt je glass aanzetten door of omhoog te kijken of op de touchpad te klikken. Het programma werkt erg handig omdat je rechtsboven een klein vierkantje hebt waar alle informatie te vinden is. Zie de foto. Ook is het erg gemakkelijk om een foto te maken. Als je knipoogt of zegt take a picture wordt er een foto genomen.

img_606X341_image-web-augmented-reality-glasses[1]

 

 

 

 

 

Er zitten ook nog wel wat nadelen aan de glass van nu zoals: de meeste apps moeten nog worden gemaakt. Dus je hebt nu nog niet zo heel veel opties met de glass. Ook is het gewicht van de glass nogal ongelijk verdeeld omdat de rechterkant vol zit met elektronica hierdoor krijg je dus vaak last van je oren. De bril kan soms ook nog wel eens erg warm worden als je filmpjes kijkt of bestanden download. Ook is de accu erg snel leeg en is hij niet zo stevig.

Al met al vind ik het een erg leuk apparaat. Het is alleen nog wel een probleem dat je continu iemand filmt of kan filmen als ze dit oplossen denk ik dat het zeer populair gaat worden. Ik zie zeker toekomst in de Google glass als ze deze gaan vebeteren!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*