Is Windows 10.4 al in zicht?

Het gerucht gaat dat Microsoft werkt aan windows 8.2 en aan een windows Cloud.online back up

Softwarebedrijf Microsoft is mogelijk van plan begin september een update uit te brengen voor windows 8, in deze update keert het oude windows startmenu terug. Ook is Microsoft bezig met het maken van een windows Cloud.t het oude windows-

Microsoft heeft nog niet besloten hoe ze de update nu echt gaan noemen. De kans is groot dat het of 8.2 of 8.1 update 2 gaat heten. De update bestaat uit het terugbrengen van het oude startscherm. Ook gaan ze het startmenu lichtelijk aanpassen. Links staat een balk en dat is zoals we het gewend zijn, aan de rechter kant heb je weer de tegels zoals in de laatste versie. Je kiest bij de tegels zelf wat er in komt te staan, je kunt het een beetje vergelijken met een favorietenlijst.

Naast een update is Microsoft ook bezig met een windows 9 versie. Hierin willen ze een tweede generatie metro interface aanbrengen. Wat deze tweede generatie interface gaat inhouden weten we nog niet. Ook is het zeker dat er een startmenu aanwezig zal zijn in windows 9 en dat er verschil zit in de design tussen wel en geen Touch screen.

Op dit moment wordt er ook hard gewerkt aan een windows shadow Cloud. Om gebruik te kunnen maken van alle functies heb je een internetverbinding nodig en de Cloud zal worden gekoppeld aan de bios op jouw computer. De kans is groot dat windows shadow Cloud vergelijkbaar is met het chrome besturingssysteem.

Microsoft is dus erg druk bezig met het verbeteren van zijn producten, maar vergeet dus niet dat we nog niet zeker zijn van deze toepassingen bij windows.

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*