Skydrive is voltooid verleden tijd…

Gisteren maakte Microsoft bekend dat SkyDrive verleden tijd is en OneDrive nu officieƫl in gebruik is genomen. Dezelfde dienst alleen een andere naam. En nu ze toch bezig zijn. Vandaag maakt Microsoft bekend dat de naam Office Web Apps zal veranderen in Office Online.

Volgens Microsoft heeft het hebben van het woord ‘Apps’ in de branding wat verwarring veroorzaakt. “We hoorden van klanten dat het opnemen van Apps in onze naam wat verwarrend was,” aldus Amanda Lefebvre, een product marketing manager bij Microsoft. “Is het iets dat ik moet installeren? Ga ik naar een App Store om ze te krijgen? Nee, om het te gebruiken is een web browser alles wat je nodig hebt. Ah! Dus het is eigenlijk Office maar dan online. Juist. Office Online.”

Maar er zal nog iets veranderen. Veel gebruikers weten niet dat er een online versie van Office beschikbaar was. Simpelweg omdat ze het niet wisten te vinden. Maar vanaf Office.com zal daar nu verandering in komen. “With today’s updates, we’ve made your Office Online experience easier to find, share and collaborate with others.”

 

 

Bron: Dutchcowboys.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*