Putin heeft nu zijn eigen ‘Olympic Game’!

Het zal je de laatste maanden niet zijn ontgaan, maar Rusland is in de aanloop naar de Olympische Spelen al vaak in de media onder de aandacht gebracht na alle commotie van het intreden van de anti-homowet.

De 23-jarige Robin Ras, eigenaar van MijnGame.nl & GamesOnly.com kwam met het idee om een protest game uit te brengen waarin de Russische president een hoofdrol speelt.

In de game moet de Russische president op het onderdeel kunstschaatsen het opnemen tegen twee andere mannen en strijden om de gouden medaille. Poetin, gekleed in een uitdagend roze ballerina pakje, moet kunstschaatsend zoveel mogelijk vrouwelijke voorwerpen zien te vangen, tegen een achtergrond vol regenboogvlaggen. “We hebben veel positieve reacties gehad op het spel, vooral de grappige objecten zoals het Pussy Riot masker en het fotolijstje van Angela Merkel, welke Poetin moet zien te ontwijken, worden erg gewaardeerd.

Het spel is binnen enkele dagen een wereldwijde hit geworden. We hebben een kort filmpje van het spel voor je bijgesloten. Het spel oogt vrij simpel en komt een beetje flauw binnen, maar we begrijpen de “knipoog” van de makers!

 

Bron: Dutchcowboys.nl

 


1 Reactie op Putin heeft nu zijn eigen ‘Olympic Game’!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*