De Bedrijvensite verstuurt valse facturen

valse-factuurDe Bedrijvensite verstuurt aan ondernemers facturen voor “Bedrijfspublicatie Provinciegids uitgave 2013”. Bij Steunpunt Acquisitiefraude zijn al eerder klachten binnen gekomen over dit bedrijf. Destijds was het zo dat ondernemers een factuur kregen toegezonden na contact te hebben gehad met De Bedrijvensite. Nu verstuurt het bedrijf lukraak valse facturen, ondernemers weten van niets.

Bel niet naar dit bedrijf. Eventueel kan er wel per post of e-mail gevraagd worden naar meer informatie. Het wordt afgeraden om een handtekening te plaatsen onder de correspondentie. De Bedrijvensite moet kunnen aantonen dat ze een contract met u hebben afgesloten om iets te leveren. Komt de post retour? Bewaar deze dan ongeopend.

Wat te doen?
Fraudehelpdesk.nl meldt dat je om opheldering kunt vragen, maar vaak heeft dat bij dergelijke bedrijven helemaal geen zin. Eigenlijk kun je maar beter de factuur rechtstreeks de prullenbak in gooien. Maak er in ieder geval wel even melding van bij Steunpunt Acquisitiefraude.

Bekijk een voorbeeld van de valse factuur


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*