WWDC 2013 gaat vandaag van start

wwdc-2013WWDC staat voor Worldwide Developer Conference. Dit is een jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van Apple. Dit jaar zullen 5.000 ontwikkelaars aanwezig zijn in San Francisco. De WWDC 2013 is van 10 tot 14 juni en op deze dagen worden er workshops en sessies gegeven. Ook worden er aankondigingen gedaan door Apple.

Wat kunnen we verwachten?
We kunnen nieuws gaan verwachten rondom het nieuwe iOS 7 en OS X 10.9. Ook zullen er waarschijnlijk nieuwe MacBooks worden aangekondigd. Het ziet er niet naar uit dat er aankondigingen zullen zijn van nieuwe iPhone en iPads. Nieuwe producten kunnen we volgens Tim Cook echt pas in het najaar van 2013 en in 2014 verwachten. O.a. de iPad Mini zou uitgesteld zijn.

Wat we nog wel kunnen verwachten is de aankondiging van de langverwachte iRadio muziekdienst. Afgelopen weekend heeft Sony nog een contract getekend met Apple, dus iRadio zal hoogstwaarschijnlijk aangekondigd worden.

Een overzicht van de te verwachten aankondigingen:
РiOS 7 met een minimalistisch (plat) ontwerp
– MacOS X 10.9 met multitasksysteem, Siri en Maps
– iRadio muziekdienst

Wil je graag exact weten wat Tim Cook allemaal te zeggen heeft? Kijk dan vanavond vanaf 19.00u op het Twitter account van iPhoneClub: https://twitter.com/iCulture

Er zijn trouwens nog een aantal leuke iRadio domeinnamen vrij, mocht je een website willen opzetten over dit onderwerp:

iradioapp.nl
iradiomobile.nl
iradiodownload.nl
downloadiradio.nl
iradioappdownload.nl
iradioforandroid.nl
iradionow.nl
iradiojava.nl
iradioandroid.nl

Laatste controle beschikbaarheid: 10 juni 2013


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*