Domeinnaam in ruil voor haarlok van voetballer Zlatan Ibrahimovic

ibravolley_2399110bDe domeinnaam zlatan.fr is geregistreerd door een onbekende fan van voetbalclub Paris Saint-Germain. Toen deze het nieuws hoorde van de megatransfer van Zlatan Ibrahimovic surfte deze uit verveling naar de domeinnaam zlatan.fr en zag dat deze nog vrij was. Voor een paar euro registreerde de fan de domeinnaam.

Na enkele maanden probeerde het management van Zlatan de domeinnaam zlatan.fr te registreren maar zag toen tot haar verbazing dat deze als was geregistreerd door iemand anders. Hierna heeft ze de domeinnaam ingetypt in een browser waarna ze uitkwam op een pagina waarop de tekst stond:

“Toen je tekende bij mijn favoriete club, was ik verrast dat dit domein nog vrij was. Kun jij het geloven? Dus ik heb het onmiddellijk gekocht. Weet je, ik zou niet willen dat een of andere gek zich met jouw naam en imago bevoordeelt.”

De voetballer Zlatan kan zijn domeinnaam terugkopen, maar moet hier wel iets voor doen. De fan heeft een lijst met twaalf uitdagingen opgesteld. Voldoet de voetballer aan één van de twaalf uitdagingen dan krijgt Zlatan zijn domeinnaam gratis.

De twaalf uitdagingen:
1.
Een PSG-shirt sturen met zijn handtekening en de tekst: “Na Zlatan ben jij de beste”.
2. Kom een maand bij me wonen, zodat ik mijn hele verdere leven altijd de zin “Och ja Zlatan, die heeft nog een tijdje bij mij op de bank gepit” kan uitspreken.
3. Drie seizoenkaarten voor het leven – VIP-tribune, probeer ons niet af te schepen met iets anders.
4. Win een rondje penalty’s van me.
5. Versla me met taekwondo – jij schijnt er vrij goed in te zijn, ik heb het nog nooit gedaan.
6. Stuur me een haarlok van je – ik denk dat ik daar de rest van mijn leven kracht uit kan putten.
7. Probeer me te verslaan met FIFA2013. Ondanks dat jij de ploegen mag uitkiezen, maak je geen schijn van kans.
8. Maak in een officiële wedstrijd een omhaal van minstens dertig meter en scoor (ach nee, dat is onrealistisch).
9. Laat me je in je gezicht slaan, zonder daarbij een woord te zeggen. In het openbaar natuurlijk.
10. Een gesigneerde foto van jezelf zonder shirt (voor m’n vriendin).
11. Overtuig Neymar, dat hij in 2013 voor PSG komt spelen.
12. Vraag me gewoon of je Zlatan.fr mag hebben. In een persoonlijk gesprek dan, en natuurlijk in het Frans.

Zoals je kunt lezen is uitdaging 6 een haarlok van Zlatan. De website www.zlatan.fr vertoont op dit moment een reclamepagina.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*